Intimiteit, emotie, melancholie. Het vastleggen en vertellen van jullie verhaal. Sfeer, details, en ongedwongen beelden. Beelden die ik maak door er te zijn als je me nodig hebt, en door aan te voelen wanneer ik me even op de achtergrond moet houden.


Het moment waarop jullie elkaar voor het eerst weer zien, oma die een traantje wegpinkt, vader die een hilarische speech geeft, kleinkinderen die dansen op de hits van decennia terug,  die ene blik waarbij je meteen weet wat de ander denkt, een subtiele aanraking... kleine momenten waar je in eerste instantie wellicht niet eens bij stil zou staan, maar die tien jaar later nog steeds weten te ontroeren, of een glimlach tevoorschijn kunnen toveren. 


Het vertellen van jullie verhaal begint met vertrouwen en daarom adviseer ik altijd om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Indien jullie overwegen om mij te boeken, vul dan het contactformulier in en ik kom er zo snel mogelijk op terug. Ook stuur ik jullie dan graag mijn trouwbrochure.


De meeste bruidsparen boeken zes tot twaalf maanden van tevoren: te vroeg bestaat niet. Trouwen in het buitenland? Ik ga graag mee. Laten we samen iets moois maken.

Using Format