Een prachtig, handgemaakt, luxe album
inclusief bewaardoos. Zodat jullie altijd nog eens kunnen nagenieten.

Let's be honest... 

Tegenwoordig schieten we duizenden foto's met onze telefoons waar we dan heel soms eens gedachteloos doorheen scrollen. Maar is het niet zoveel fijner om er echt even de tijd voor te nemen? Als je besluit om mij te boeken als jullie trouwfotograaf, zit er vanaf 6 uur fotografie altijd een luxe album inbegrepen. Niet alleen is het echt een prachtig boek inclusief bewaarbox, maar ook het perfecte geschenk om door te geven aan volgende generaties. 
Werkwijze

Na jullie bruiloft ontvang je de albumbrochure waarin je alles kunt lezen over upgrades en covermogelijkheden. Of je nou een linnen of velvet cover wil, wel of geen tekst op de voorkant, een grijs album of donkergroen: de keuze is aan jullie. Samen bepalen jullie welke foto's écht in het album moeten en geven dit aan mij door. Ik start vervolgens met het ontwerpen en maak het album op een verhalende manier op. Dit ontwerp stuur ik door en jullie geven akkoord of maken gebruik van de twee correctierondes. Na goedkeuring stuur ik het ontwerp naar de drukker. Daarna pak ik hem voor jullie in en ik kom hem brengen of doe hem op de post, zodat jullie er zo snel mogelijk van kunnen genieten. Datenight sounds good right?! 

Wat als we minder dan 6 uur boeken maar toch een album willen?

Ook dan maak ik natuurlijk met alle liefde een prachtig album voor je, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Kunnen we er ook meerdere bestellen?

Jazeker! Mocht je bijvoorbeeld ouders of getuigen een cadeau willen doen is het altijd mogelijk om na te bestellen of een kleiner formaat/album af te nemen.

Kunnen we ook afdrukken bestellen?

Yes! Zowel met als zonder lijst. De prints komen van dezelfde leverancier dus kwaliteit is gegarandeerd! :) 

Wat als we geen album willen?

Een album is altijd mijn eindproduct. Indien een album voor jullie geen meerwaarde heeft, is het een prachtig geschenk om door te geven aan iemand anders.

Using Format