een tastbare herinnering

Foto’s laten afdrukken vind ik persoonlijk super belangrijk. Niet alleen geeft het je zo een tastbare herinnering, foto’s zien er ook vaak veel mooier uit wanneer ze gedrukt zijn. Bij de meeste pakketten zit een mini album inbegrepen, maar deze is altijd nog bij te bestellen of te upgraden naar wens. Een trouwalbum is natuurlijk de meest gekozen optie, maar vergeet de mini-albums niet. Deze zijn geschikt voor vrijwel elke shoot: zwangerschap en newborn of een combinatie daarvan, een loveshoot, of de mooiste foto's van jullie gezin in een compact, maar prachtig album. Ook zijn mini albums een goede optie wanneer je bijvoorbeeld jullie ouders en/of getuigen een mooie herinnering wilt geven aan de bruiloft. 

eindeloze opties

Als je besluit om voor een album te gaan dan is het natuurlijk wel zo prettig wanneer deze aansluit op je wensen. Gelukkig zijn er eindeloze opties: verschillende kleuren, formaten, en materialen. Jullie namen, of andere tekst op de voorkant, een mooie, luxe bewaardoos om je album(s) in op te bergen: het kan allemaal. Natuurlijk licht ik dit graag nog voor je toe. Hebben we een kennismakingsgesprek voor een bruiloft? Dan kun je uiteraard ook door mijn demoalbums bladeren om alvast een eerste indruk te krijgen. Een album kan zo compact of uitgebreid als je maar wilt. 

hoe werkt het?

Bij de meeste pakketten zit een album inbegrepen. Kies je voor een pakket zonder album, maar heb je toch interesse, vertel me dan over je wensen! Heb je in het verleden een shoot bij me geboekt en denk je nu, oh, een album was eigenlijk toch wel mooi geweest? Dat kan natuurlijk alsnog! Ook als je nog foto's op een USB hebt staan die niet door mij gemaakt zijn en die je eigenlijk toch wel in een album zou willen zien mag je me mailen: ik ontwerp graag voor je. Het opmaken van een album gaat altijd in overleg: ik start met ontwerpen, stuur vervolgens per mail een eerste versie door en wacht op jullie feedback. Je mag twee keer iets aanpassen: daarna vraag ik een meerprijs. Tevreden? Dan gaat het ontwerp naar de drukker. Ik pak het album vervolgens zorgvuldig in en zorg ervoor dat 'ie zo snel mogelijk op je deurmat valt. Klinkt goed, toch? Binnenkort heb ik een albumbrochure ter beschikking waar je alle informatie kunt vinden, van kleuren en materialen tot prijzen. Nu al nieuwsgierig? Stuur me vast een mailtje, dan zorg ik dat je 'm ontvangt zodra de brochure beschikbaar is.

Ja, ik wil...

graag meer informatie over de albums!