koppelshoot brunssummerheide | boudewijn & karina

Eén van mijn favoriete locaties om te fotograferen is de Brunssummerheide, een prachtig natuurgebied vlak bij Heerlen, Zuid-Limburg. Klanten die een shoot bij me boeken neem ik er graag mee naartoe, maar ook in mijn vrije tijd ben ik er regelmatig te vinden. Zandvlaktes, water, bos: het is er allemaal. Ook tijdens deze koppelshoot gingen we dus vanzelfsprekend naar het mooiste stukje natuur in de regio Parkstad. 

Deze shoot vond plaats vlak voor, en tijdens het gouden uurtje. Dan is er namelijk het allermooiste licht. En dat licht, in combinatie met dit mooie koppel, zorgt voor hele fijne plaatjes. Klanten vragen wel eens wat ze aan moeten trekken tijdens een shoot, en zoals je ook op deze beelden kunt zien is je kledingkeuze ontzettend belangrijk. Deze foto’s hadden er heel anders uit gezien wanneer je bijvoorbeeld een shirt had gedragen met een druk printje, of wanneer jullie kleding niet op elkaar is afgestemd. Boek je een shoot bij mij? Dan stuur ik je voorafgaand de brochure door waarin je allerlei tips kunt vinden. 

Wil jij ook foto’s van jezelf en je partner, kijk dan hier voor mijn tarieven of klik meteen hier om contact met me op te nemen en een datum te plannen. 

Using Format