client closet

...zodat je zelf niet meer over je outfit hoeft na te denken

Een belangrijk onderdeel van mijn lifestyle shoots is de client closet. Klanten vragen mij vaak om tips: wat kan ik nou het beste aantrekken voor onze shoot, en als het niet in mijn kast hangt, waar koop ik het dan? Laat ik voorop stellen dat ik het wel belangrijk vind dat je iets aantrekt waar je je comfortabel in voelt. 

Het is natuurlijk wel dé trend tegenwoordig om een shoot te doen in een mooie jurk. En hoewel ik hier zelf echt volledig achter sta is dit natuurlijk geen verplichting. Ik heb speciaal voor jullie een aantal toffe jurken aangeschaft: zo kun je gewoon vooraf al je keuze maken en ik neem ze voor je mee naar de shoot. Scheelt jou weer stress en extra kosten. Het enige wat je hoeft te doen is de rest van het gezin erop aanpassen.

De jurken zijn zowel "gewoon" als pregnant-proof. Verstandig is wel om er twee te kiezen, zo kom je niet voor verrassingen te staan mocht hij toch niet helemaal bij je passen! Het is niet mogelijk om de jurk voorafgaand op te halen of naderhand mee te nemen, je zult je dus wel ter plekke moeten omkleden. Het gebruik van mijn client closet zit bij de prijs inbegrepen, je betaalt er dus niets extra's voor. 

Deze pagina is nog niet helemaal af en het aanbod is nog niet compleet. Ik zal met en met blijven aanvullen. Heb je een shoot geboekt en wil je zien welke jurken ik in de collectie heb, mail dan gewoon even, dan laat ik ze zien. :)