veelgestelde vragen

Ik zou graag een shoot willen boeken, hoe werkt dat?

Leuk! :) Om te beginnen mag je me een mailtje sturen met daarin welke shoot je graag zou willen boeken, welk pakket je kiest, waar je vandaan komt, wanneer je de shoot ongeveer zou willen laten plaatsvinden en met hoeveel personen jullie zijn. Alle overige informatie is natuurlijk ook welkom. Na mailcontact ontvang je vervolgens een offerte inclusief mijn algemene voorwaarden. Na het ondertekenen van de offerte ontvang je een factuur voor de aanbetaling (25% van het totaalbedrag) zodat ik de datum voor je kan reserveren. De factuur voor het resterende bedrag volgt dan nadat de shoot heeft plaatsgevonden. 

Waar gaan we shooten?

De shootlocatie bepalen we altijd in overleg (indien dit om een lifestyleshoot gaat). De meeste mensen kiezen voor de Brunssummerheide, maar een locatie die jullie kiezen is in overleg ook mogelijk. De heide is geen verplichting - willen jullie graag avontuurlijke foto’s en gewoon de stad in, picknicken, skaten, muziek maken of wat dan ook? Let’s go. :) 

Wat trek ik aan?

Trek vooral iets aan waar je je prettig in voelt. Aardetinten doen het altijd goed! Het belangrijkste is dat jullie outfits op elkaar aansluiten. Vermijd drukke printjes, felle kleuren en ribbelstof. Het is het fijnst wanneer de jassen uit kunnen, dus indien je in de koudere maanden boekt is het verstandig hier rekening mee te houden. Neem ook een tas mee zodat telefoons, sleutels, portemonnees enzovoorts veilig opgeborgen kunnen worden en niet de hele shoot in je broekzak zitten. :) Voor de dames heb ik eventueel nog prachtige jurken te leen, indien je hier interesse in hebt laat dit dan vooral even weten. Je dient je dan terplekke om te kleden, vooraf ophalen is helaas niet mogelijk. Zorg in ieder geval wel voor een back-up outfit mocht de jurk toch niet bij je passen!

Wat als het regent?

Mocht het met bakken uit de hemel komen vallen kunnen we de shoot in overleg verplaatsen naar een andere datum. Soms is het mogelijk dit op dezelfde dag, maar een eerder/later tijdstip te doen. Indien het bewolkt is gaat de shoot gewoon door, ook zonder zon kunnen er mooie foto’s gemaakt worden. 

Kan ik bij een lifestyle shoot ook een album bestellen?

Jazeker! :) Ik bied verschillende opties aan, stuur me vooral je wensen even per mail. 

Welke levertijd hanteer je?

Voor trouwreportages ongeveer 8 weken, deze tijd heb ik voor zulke grote reportages echt nodig. Voor lifestyleshoots ongeveer 3 weken. Afhankelijk van de drukte zou het zomaar kunnen dat je ze na een paar dagen al binnen hebt!

Hoe ver van te voren moet ik een bruiloft boeken?

De meeste bruidsparen beginnen een jaar tot anderhalfjaar van te voren met zoeken naar een geschikte fotograaf. Indien je pas last minute op zoek gaat mag je natuurlijk altijd een mailtje sturen, misschien heb ik namelijk gewoon nog plek! :)

Je komt onze bruiloft vastleggen, eet je dan ook mee?

Afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij geboekt hebben is een warme maaltijd inderdaad heel fijn! Goed te weten is dat ik grotendeels veganistisch eet. Een vegetarische maaltijd is ook prima. :) Het diner is voor mij het perfecte moment om bijvoorbeeld alvast wat beelden over te schrijven naar mijn harde schijf - ik hoef dus niet bij jullie aan tafel te zitten, een tafeltje voor mij alleen is prima! Liefst wel in de buurt, zodat ik geen marathon hoef af te leggen mocht er onverhoopt iemand spontaan gaan speechen. ;-)