hoe hebben anderen het ervaren?

"De enige fotografe die me comfortabel kan laten voelen voor een lens op een manier dat ze de werkelijke essentie van mijn persoonlijkheid vast legt in een foto. Daarnaast ook nog eens een pracht mens."

"Wat een mooie foto’s! Ontzettend bedankt daarvoor. Precies waarop ik gehoopt had. Je hebt ook meer foto’s toegevoegd: ik begrijp wel waarom. Alle foto’s representeren mij op een manier zoals ik mezelf herken. Ik wilde eigenlijk typen: zoals ik ben. Maar dat is eigenlijk onmogelijk te weten, omdat anderen jou normaal gesproken veel vaker en meer observeren en zien. Laat ik dan zeggen: ze representeren mij zoals ik denk en wil en dat ik ben. Perfect dus! Vond het een hele fijne shoot. Je wist me perfect op mijn gemak te stellen en precies de juiste dingen eruit te halen."

"Voor de foto op het geboortekaartje van onze dochter hebben we Dani gevraagd en hier heeft ze prachtige foto’s van gemaakt. Nu 1,5 jaar later wilden we graag portret foto’s van onze 3 kinderen laten maken. Dani heeft alle geduld en al onze drie kids op de foto gezet zoals ze zijn. Stuk voor stuk prachtige foto’s! Mijn complimenten lieve Dani - dit moeten we elk jaar door jou laten doen!"

"Voor onze bruiloft Dani gevraagd om er de hele dag bij te zijn. De kracht van Dani is om mensen op de foto te krijgen zoals ze zijn, zonder dat ze het door hebben. Ze heeft me tijdens de foto shoot op mijn gemak gesteld en er zijn hele leuke en mooie foto’s uitgekomen. De keuze uit 400+ foto’s was moeilijk, ze zijn stuk voor stuk mooi. Na de bruiloft een fotoboek besteld: een mooi album van goede kwaliteit. Dani is een hele goede, fijne fotografe!"

“Onze bruiloft is een dag om nooit te vergeten, zoveel emoties en plezier dat we op deze dag hebben gehad, onbeschrijfelijk. We waren zo blij met onze fotograaf die gewoon lekker haar gang ging en elk moment pakte. De foto's die we kregen waren echt super - ze heeft zoveel foto's gemaakt en zoveel momenten vast gelegd, met deze foto's kunnen we de dag elke dag weer herbeleven. Het was fantastisch.”

"Dani zorgt voor unieke foto's die de juiste sfeer weergeven welke wordt gevraagd door de opdrachtgever. Haar eigen werk heeft een stempel van zeldzame kwaliteit; ze zoekt de grens op van het moment zelf, onopvallend zorgt ze toch voor 'In Your Face' foto's. Niet zelden zijn er ad hoc situaties waar Dani zonder morren en zelfs met ingetogen enthousiasme haar professionaliteit doet gelden. Voor elke gelegenheid kan ik haar vragen om voor mij de momenten op de juiste sferische manier vast te laten leggen."

"Dani heeft tijdens haar studie bij twee edities van internationaal beeldend theaterfestival Cultura Nova reportages van de voorstellingen, artiesten en bezoekers gemaakt. De fraaie resultaten van haar werk zijn gebruikt voor social media van festival Cultura Nova en omroep L1. Dani begreep direct waar we naar zochten en leverde vanaf de eerste dag goede beelden waarin zichtbaar was hoe de bezoekers de diversiteit aan activiteiten beleefden. Zij speelde makkelijk in op locatiewijzigingen of tussentijdse vragen, en had oog voor de mensen met wie zij werkte. De eigen stijl van Dani sloot mooi aan bij het karakter van festival Cultura Nova. We kijken uit naar volgende stappen die Dani als fotograaf gaat maken; we blijven haar zeker volgen."