tarieven lifestyle fotografie

koppels, gezinnen, zwangerschap, newborn, portret, mommy & me

"herinneringen voor later, moet je nu maken."

Een mooie fotoserie van jou met je partner en/of je gezin is iets ontzettend waardevols. Met alle liefde leg ik jullie op een ongedwongen manier vast. Foto’s die laten zien hoe jullie echt zijn. Ik bied verschillende soorten lifestyle shoots aan. Zo maak ik foto’s van jou (en je partner/gezin) tijdens je zwangerschap, maar leg ik jullie ook samen vast na de geboorte van jullie kindje. Ook een combinatie van zwangerschap en newborn is dus mogelijk! Het is zo belangrijk om deze momenten vast te laten leggen, want de tijd gaat zo ontzettend snel! Ook maak ik foto’s van jullie als koppel of gezin en bied ik mommy & me shoots aan, speciaal voor moeder en kind(eren). Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

brons

150 euro

10 bewerkte beelden naar keuze uit jullie persoonlijke galerij
digitaal aangeleverd
advies voor styling
inclusief reiskosten regio parkstad

boek nu

zilver

200 euro - meest gekozen

25 bewerkte beelden naar keuze uit jullie persoonlijke galerij
digitaal aangeleverd
mini album (15x20cm) door mij ontworpen
advies voor styling
inclusief reiskosten regio parkstad

boek nu

goud

295 euro

ALLE bewerkte beelden uit jullie persoonlijke galerij (ongeveer 50) 
digitaal aangeleverd
mini album (15x20cm) door mij ontworpen 
advies voor styling 
inclusief reiskosten regio parkstad

boek nu

Extra foto's zijn natuurlijk bij te kopen tegen een meerprijs. Lifestyle shoots vinden bijna altijd plaats op locatie. Alleen voor newbornshoots kom ik meestal bij jullie thuis, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om ook deze shoots op een buitenlocatie te doen.  De meestgekozen locatie is de Brunssummerheide, maar mochten jullie niet uit de regio Parkstad, Limburg komen dan hoor ik graag alles over de mooiste locaties in jullie buurt! 

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten binnen de regio Parkstad en inclusief BTW. De shoot wordt definitief gereserveerd na een aanbetaling van 25%.

Bij het boeken geef je mij toestemming voor het plaatsen van foto's op social media en deze website. Indien je hiermee niet akkoord gaat dien je dit te laten weten voorafgaand aan de shoot.

Om de herinnering extra waardevol te maken is er de optie om jullie favoriete beelden te ontvangen in een mooi album. Zo kun je altijd weer even terug in de tijd met iets tastbaars.