tarieven: lifestyle fotografie

koppels, zwangerschap, newborn, mommy & me, gezinnen & familie

Herinneringen voor later moet je nu maken. Een mooie fotoserie van jou met je partner en/of je gezin is iets ontzettend waardevols. Met alle liefde leg ik jullie op een ongedwongen manier vast. Foto’s die laten zien hoe jullie echt zijn.

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Het is zo fijn om dit moment nog even vast te kunnen leggen, voordat jullie wereld compleet gaat veranderen. En ook die allereerste momentjes nadat jullie kleintje er eindelijk is — de lachjes, die schattige, kleine voetjes, het dutje op de borst van papa… 

En hoe leuk is het om een fotosessie te doen zodra jullie kindje wat ouder is? Om het karakter van jullie kind, en de liefde binnen het gezin vast te laten leggen op beeld?

Lifestyle shoots vinden bijna altijd plaats op locatie. Alleen voor newbornshoots kom ik meestal bij jullie thuis, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om ook deze shoots op een buitenlocatie te doen.  De meestgekozen locatie is de Brunssummerheide, maar mochten jullie niet uit de regio Parkstad, Limburg komen dan hoor ik graag alles over de mooiste locaties in jullie buurt!

Om de herinnering extra waardevol te maken is er de optie om jullie favoriete beelden te ontvangen in een mooi album. Zo kun je altijd weer even terug in de tijd met iets tastbaars. 

Om het simpel te houden, werk ik voor alle shoots met dezelfde pakketten. 

basic / €135

- 60 minuten fotografie op locatie of bij jullie thuis
- advies met betrekking tot styling
- levertijd binnen enkele dagen
- 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie: deze mogen jullie zelf kiezen in een online gallery
- de optie om meer foto’s en / of een album bij te bestellen

plus / €195 / favoriet

- 90 minuten fotografie op locatie of bij jullie thuis
- advies met betrekking tot styling
- levertijd foto's binnen enkele dagen, album ongeveer 14 dagen
- 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie: deze mogen jullie zelf kiezen in een online gallery
- de optie om meer foto’s en / of een album bij te bestellen
- een door mij ontworpen mini album (15 x 20 cm), eventueel uit te breiden met meer foto’s en / of tekst op de cover

luxe / €245

- 120 minuten fotografie op locatie of bij jullie thuis
- advies met betrekking tot styling
- levertijd binnen foto's binnen enkele dagen, album ongeveer 14 dagen
- 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie: deze mogen jullie zelf kiezen in een online gallery
- de optie om meer foto’s en / of een album bij te bestellen
- een door mij ontworpen mini album (15 x 20 cm), eventueel uit te breiden met meer foto’s en / of tekst op de cover

Een combinatie van zwangerschap + newborn is ook een mogelijkheid: mail me met je pakketvoorkeur en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Alle prijzen zijn inclusief BTW, en inclusief reiskosten binnen de regio Parkstad, Limburg. De datum van de shoot wordt definitief gereserveerd na een aanbetaling van 25%. Bij het boeken van bovenstaande shoots geef je mij toestemming voor het plaatsen van foto's op social media en deze website. Indien je hiermee niet akkoord gaat dien je dit te laten weten voorafgaand aan de shoot.

•    •    •

hoe ga je te werk?

Als je besluit om een shoot te boeken ontvang je van mij een offerte voor je gekozen pakket, samen met de algemene voorwaarden. Indien je de offerte tekent ga je akkoord met deze voorwaarden. Vervolgens ontvang je een factuur voor de aanbetaling: zodra deze is voldaan is de datum voor jullie shoot gereserveerd! Ik geef je wat tips met betrekking tot de styling en voor je het weet sta je al voor de camera! :-) Mijn shoots zijn ongedwongen en niet geposeerd. Hier en daar zal ik jullie wat bijsturen, maar wees verder gewoon lekker jezelf! Na de shoot ontvang je de factuur met het resterende bedrag. Zodra ik de betaling binnen heb krijg je van mij een linkje naar een privé gallerij waar je alle foto's kunt bekijken en vervolgens mag je, afhankelijk van je pakketkeuze, een x-aantal favorieten doorgeven. Deze ga ik voor jullie bewerken en ze komen dan zo snel mogelijk in je mailbox terecht. Indien je voor een pakket kiest met een album ga ik deze ook zo snel mogelijk voor jullie ontwerpen zodat hij in no-time op je deurmat valt. Klinkt goed, toch? 

overige shoots

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden dan alleen de bovenstaande shoots. Zo schiet ik ook portretten, album artwork, leg ik evenementen vast (of dit nou een concert, zakelijk evenement of communie is) en help ik ondernemers met het vullen van hun beeldbank. Voor dit soort fotografie maak ik graag een offerte op maat voor je, maar even vrijblijvend sparren mag natuurlijk altijd. Vul je het contactformulier hieronder in met al je wensen? Dan kom ik snel bij je terug.

◆    ◆    ◆

Yes, let's do this!