newbornshoot | yinthe

Het blijft bijzonder om een nieuw leventje vast te mogen leggen. Mensen vragen mij wel eens hoe zo’n newbornshoot eigenlijk in zijn werk gaat en hoe zo’n shoot er nou uit zou kunnen zien. Ik leg jullie meestal vast in je eigen, vertrouwde omgeving: lekker thuis dus. Er wordt geknuffeld, gelachen, gespeeld… maar ik zoek ook juist de rust op. Even een momentje voor jezelf om zo samen de meest waardevolle beelden te kunnen maken. Er wordt niet geposeerd, op en af en toe wat aansturen na.  Het resultaat is een fotoserie die jullie laat zien zoals jullie echt zijn. 

Zo ook tijdens deze newbornshoot in Heerlen. Met zijn viertjes knus op bed, het nieuwste gezinslid op schoot en een enthousiast zusje een beetje overal en nergens, haar knuffel binnen handbereik. Er wordt gestoeid met papa, hier en daar worden er kusjes uitgedeeld en er wordt vooral flink gelachen. 

Iedereen maakt hier en daar snapshots met hun telefoon, maar er is dan toch altijd één gezinslid dat zelf op de foto ontbreekt. En juist daarom, vooral met zo’n kleintje erbij, is het zo belangrijk om eens in de zoveel tijd een shoot te boeken. Kijk hier voor mijn tarieven - ik leg jullie met alle liefde samen vast op beeld.