hello! fijn dat je er bent.

Ze zeggen wel eens: “herinneringen voor later, moet je nu maken”. En dat is absoluut waar. Ik help jullie graag door deze herinneringen voor altijd vast te leggen op beeld. Intieme, pure fotografie: op een ongedwongen manier leg ik jullie vast zoals jullie echt zijn. Geen ongemakkelijke poses, maar de liefde vertalen naar beeld. Een fotoshoot hoort een prachtige ervaring te zijn en daar neem ik jullie graag in mee. 

Met passie maak ik beelden van alle fijne, mooie, maar ook ontroerende momenten uit jullie leven. Het vastleggen van je zwangerschap en het moment waarop jullie kindje er eindelijk is. Het vieren van de liefde, op een te gekke trouwlocatie met iedereen die jullie dierbaar is. Maar ook het vastleggen van de liefde nu: als koppel, of gezin. Daarnaast help ik ondernemers graag aan nieuwe foto's voor hun beeldbank. Foto's die een goede weergave geven van het bedrijf, maar vooral foto's die laten zien wie jij echt bent.

Door mijn snelle levertijd kun je vaak na een paar dagen al genieten van je foto's. Ik werk voornamelijk in de regio Parkstad, Limburg (Brunssum, Heerlen, Kerkrade en omstreken) maar ik reis heel graag het land door om mooie foto's te maken. Ik heb onder andere gefotografeerd voor BNN/VARA, L1, Cultura Nova, Bevrijdingsfestival Limburg, Stichting Popmuziek Limburg, Anneke van Giersbergen, Twin Atlantic, Vista College, Never Mind The Hype, Meschiya Lake, Cinesud, IBA Parkstad en SCHUNCK Heerlen.

Het lijkt me te gek om jullie te leren kennen en samen op pad te gaan om beelden te maken die over tien jaar nog steeds voor een enorme glimlach op je gezicht kunnen zorgen. De tijd vliegt voorbij, dus laten we hem voor heel eventjes stilzetten

yes, we do!

hoera! jullie gaan trouwen. een bijzondere dag als deze moet natuurlijk nooit vergeten worden. van het aanbrengen van de make-up tot het moment waarop de voetjes van de vloer gaan tijdens het feest: ik leg alle belangrijke momenten voor jullie vast. enkele weken later plof je met het trouwalbum op de bank zodat je de hele dag nog eens kunt nabeleven. je krijgt een prachtig doosje inclusief USB cadeau om al je kleine herinneringen in te bewaren.

family first

de liefde in een gezin kan niet vaak genoeg worden vastgelegd. niets leuker dan samen een uurtje wandelen: af en toe een korte stop voor foto's, verder vooral de kids hun ding laten doen. geen ongemakkelijke poses of statische fotografie, maar gewoon lekker samen zijn. grapjes maken, knuffelen, spelen, of herinneringen ophalen. momenten om te koesteren, voor altijd vastgelegd op beeld. 

for the lovers

of je elkaar nou pas een aantal maanden kent of al jaaaaren samen bent: liefde is liefde. deze shoot draait volledig om jullie: geen foto's waarbij je in de camera kijkt en je eigenlijk super ongemakkelijk voelt, maar juist alleen aandacht voor elkaar. hier en daar zal ik jullie een beetje sturen, maar verder mogen jullie gewoon jezelf zijn. een koppelshoot is trouwens ook heel geschikt voor save the date kaartjes!

oh, baby!

het duurt niet lang meer voordat jullie leven compleet gaat veranderen. de laatste weken mag je nog even genieten van dat wondertje in je buik. en oh yes, daar hoort een zwangerschapsshoot ook bij! mooie jurk, mooie locatie en nog even op de valreep mooie herinneringen maken. een zwangerschapsshoot kan alleen, of samen met je partner en/of kids. zodra jullie gezinnetje compleet is kom ik graag nog een keer langs bij jullie thuis, om daar de eerste momenten samen in beeld te brengen.

◆    ◆    ◆

hoe hebben anderen het ervaren?

"De enige fotografe die me comfortabel kan laten voelen voor een lens op een manier dat ze de werkelijke essentie van mijn persoonlijkheid vast legt in een foto. Daarnaast ook nog eens een pracht mens."

“Onze bruiloft is een dag om nooit te vergeten, zoveel emoties en plezier dat we op deze dag hebben gehad, onbeschrijfelijk. We waren zo blij met onze fotograaf die gewoon lekker haar gang ging en elk moment pakte. De foto's die we kregen waren echt super - ze heeft zoveel foto's gemaakt en zoveel momenten vast gelegd, met deze foto's kunnen we de dag elke dag weer herbeleven. Het was fantastisch.”

"Voor de foto op het geboortekaartje van onze dochter hebben we Dani gevraagd en hier heeft ze prachtige foto’s van gemaakt. Nu 1,5 jaar later wilden we graag portret foto’s van onze 3 kinderen laten maken. Dani heeft alle geduld en al onze drie kids op de foto gezet zoals ze zijn. Stuk voor stuk prachtige foto’s! Mijn complimenten lieve Dani - dit moeten we elk jaar door jou laten doen!"

"Wat een mooie foto’s! Ontzettend bedankt daarvoor. Precies waarop ik gehoopt had. Je hebt ook meer foto’s toegevoegd: ik begrijp wel waarom. Alle foto’s representeren mij op een manier zoals ik mezelf herken. Ik wilde eigenlijk typen: zoals ik ben. Maar dat is eigenlijk onmogelijk te weten, omdat anderen jou normaal gesproken veel vaker en meer observeren en zien. Laat ik dan zeggen: ze representeren mij zoals ik denk en wil en dat ik ben. Perfect dus! Vond het een hele fijne shoot. Je wist me perfect op mijn gemak te stellen en precies de juiste dingen eruit te halen."

"Voor onze bruiloft Dani gevraagd om er de hele dag bij te zijn. De kracht van Dani is om mensen op de foto te krijgen zoals ze zijn, zonder dat ze het door hebben. Ze heeft me tijdens de foto shoot op mijn gemak gesteld en er zijn hele leuke en mooie foto’s uitgekomen. De keuze uit 400+ foto’s was moeilijk, ze zijn stuk voor stuk mooi. Na de bruiloft een fotoboek besteld: een mooi album van goede kwaliteit. Dani is een hele goede, fijne fotografe!"

◆    ◆    ◆