hi! fijn dat je er bent.

Ze zeggen wel eens: “herinneringen voor later, moet je nu maken.” Dat is absoluut waar — en precies wat ik doe. Op een ongedwongen manier leg ik jullie vast zoals jullie echt zijn. Geen ongemakkelijke poses, maar gewoon jullie liefde vertalen naar beeld. 

En dat is ook waar het ooit voor mij begon: liefde. Liefde voor beeld. Als klein meisje was ik verliefd op wegwerpcamera's en al snel was de digitale camera van mijn vader veel vaker in mijn handen te vinden, dan in die van hem.

Ik kan enorm genieten van mooi licht, de zon die op- of onder gaat, de natuur, in mijn eentje op reis gaan, een goed concert of een ouderwets filmavondje op de bank. Ik ben dol op analoge fotografie, nostalgie en oude herinneringen: eens in de zoveel tijd blader ik weer door een ander fotoalbum. Juist omdat ik hier zelf zo veel waarde aan hecht vind ik het belangrijk om deze herinneringen ook voor anderen te kunnen maken. 

Het lijkt me te gek om jullie te leren kennen en samen op pad te gaan om beelden te maken die over tien jaar nog steeds voor een enorme glimlach op je gezicht kunnen zorgen. Ik bied verschillende pakketten aan, zowel voor lifestyle shoots als voor trouwfotografie. Je kunt ook mijn blogs bekijken om een beter beeld te krijgen van hoe een volledige shoot eruit zou kunnen zien. De tijd vliegt voorbij, dus laten we hem voor heel eventjes stilzetten

"take notice of what light does, to everything." tess guinery

Wil je een beter beeld van hoe een shoot er nou precies uit zou kunnen zien, kijk dan ook eens bij de blogs.

◆    ◆    ◆