Herinneringen ophalen vind ik fijn. Door middel van verhalen, muziek, oude tekeningen en dagboeken, maar vooral door foto’s. Een beeld roept niet alleen herinneringen op, maar ook een bepaald gevoel. Dat gevoel voor altijd vastleggen is wat ik het liefste doe. Een muzikant die opgaat in zijn of haar muziek, een bruidspaar dat even gauw wat traantjes wegpinkt, of een opa die even zijn hand op de schouder van zijn kleinzoon laat rusten...

Mijn fotografie wordt vaak omschreven als melancholisch, liefdevol en puur. Minimalisme en aandacht voor details vind ik dan ook belangrijk.

Een fotografie opleiding (Arcus College, 2013 - 2018) en verschillende stages (Ruud Claessen, Blend-r, TopVintage, Woods Fotografie) hebben mijn passie voor het creëren van beeld alleen maar vergroot.

Gevestigd in Kerkrade, Zuid-Limburg, en voornamelijk werkzaam in de regio Parkstad, maar beschikbaar in zowel binnen- als buitenland. Ik kom graag in contact om je wensen te bespreken. Heb je interesse in mijn trouwbrochure? Vul dan even het contactformulier in en ik stuur 'm zo snel mogelijk naar je toe. Laten we samen iets moois maken.

Onder andere gefotografeerd voor BNN/VARA, L1, Cultura Nova, Bevrijdingsfestival Limburg, Stichting Popmuziek Limburg, Anneke van Giersbergen, Twin Atlantic, Passenger, Arcus College, Never Mind The Hype, Meschiya Lake, Cinesud, IBA Parkstad, SCHUNCK Heerlen.

KVK 67871291 / BANK NL43 KNAB 0256 4829 42
foto: boudewijn lemmens

privacy verklaring