Trouwen in Italiaanse sferen bij Winselerhof, Landgraaf
Gewoon in het mooie Zuid-Limburg!
Trouwen in Herkenbosch bij Kasteel Daelenbroeck
Een prachtige locatie vlakbij Roermond...
Trouwen bij Aan de Meule, Schimmert
Trouwen bij Kasteel Vaeshartelt, Maastricht
Met iedereen die jullie lief is.

“There is one thing the photo must contain – the humanity of the moment.”

Jullie mooiste dag, omringd door iedereen die jullie lief is, op een prachtige locatie waar voor altijd een stempel op jullie liefde wordt gedrukt, en waar een goed feestje wordt gevierd. Met oog voor spontane, intieme beelden leg ik jullie verhaal op een documentaire manier vast, mét een creatieve twist. Mijn hart maakt een sprongetje van koppels die deze dag vieren op hun eigen manier. Festivalwedding? Feestje in de achtertuin? Groots tafelen bij een prachtig kasteel, of juist intiem in de natuur? Yes, yes, yes! 

Werkwijze

Elk trouwseizoen neem ik maar een beperkt aantal bruiloften aan: elk huwelijk verdient namelijk even veel aandacht en passie. Een bruiloft moet me uitdagen en enthousiast maken. Ook belangrijk is de klik: vaak ben ik er van de vroege ochtend tot de late uurtjes bij. Hoe fijn is het dan wanneer het gewoon goed en vertrouwd voelt? Juist door deze klik kan ik de mooiste beelden van, en voor jullie maken. 

Ik leg jullie dag vast op een documentaire manier: gewoon zoals het is. Poseren is niet mijn ding en voor jullie enorm ongemakkelijk. Gaan we dus niet doen! Daarnaast fotografeer ik graag met een creatieve twist: soms wat onscherpte, beweging, iets meer ruis. Het maakt een reportage uniek en een feestje om naar te kijken. Vaak zijn het juist deze beelden die mijn koppels niet hadden verwacht, maar waar ze wel heel enthousiast over zijn. 

Ik hou ervan om de momenten te zoeken die jullie zelf niet doorhebben, omdat een trouwdag maar om 1 ding draait: genieten! Wanneer je dan uiteindelijk je galerij, en later het album ontvangt, mogen jullie het feestje nog eens herbeleven. 

Connectie

Nog even terug naar die klik. Ik kom bij jullie langs en we leren elkaar alvast een beetje kennen. Voor jullie moet het goed voelen om mij er een hele dag bij te hebben, maar andersom is dat net zo belangrijk: ook ik moet voelen dat we een match zijn. Jullie verdienen namelijk een enthousiaste fotograaf die 200% geeft om de mooiste reportage te creëren. Is het een dikke yes voor ons alle drie? Dan ontvang je na ons gesprek een offerte, waarna je 14 dagen de tijd hebt om deze te accepteren. Na de aanbetaling zet ik de datum definitief in mijn agenda. 

Zij gingen je al voor... 

"Wat een lieve en zeer talentvolle fotografe! Op onze intieme, informele bruiloft was Dani bijna onzichtbaar en toch altijd op het juiste moment daar om een prachtig plaatje te schieten. We zijn ontzettend blij met de foto's en kijken terug op een fijn contact en gezellige samenwerking." J & J

Albums

Als je besluit om mij te boeken als jullie trouwfotograaf, zit er vanaf 6 uur fotografie altijd een luxe trouwalbum inbegrepen. Handgemaakt van prachtige kwaliteit, inclusief bewaardoos. Het album is aan te passen naar jullie wens en ik zorg ervoor dat de foto's die jullie gekozen hebben de dag samenvatten in een doorlopend verhaal. Echt een feestje om doorheen te bladeren en een prima reden voor een datenight, zodat jullie samen nog eens kunnen nagenieten. 

Kijk ook hier eens voor meer informatie.

Trouwen bij Winselerhof, Landgraaf

Investering

Trouwfotografie start vanaf 1400 euro voor 6 uur aaneengesloten fotografie. Elk uur extra kost 100,- per uur. 

Elke bruiloft is inclusief:
♡ Een kennismakingsgesprek bij jullie thuis (binnen 30 min. vanaf Kerkrade) of via facetime om alle wensen en opties te bespreken.
♡ Een preview binnen enkele dagen.
♡ Alle gelukte beelden, zorgvuldig bewerkt, in een online gallery om te delen met jullie dierbaren.
♡ Een luxe 20x20cm album met 10 spreads (20 pagina’s). Upgraden achteraf is mogelijk.
♡ Een uitgebreide vragenlijst voorafgaand aan jullie bruiloft.
♡ Reiskosten binnen Limburg.
♡ Inclusief BTW.

Boek je 12 uur fotografie dan is een pre-wedding loveshoot inbegrepen (omgeving Parkstad).

Optioneel:
• Snelservice: binnen 14 dagen de hele reportage ontvangen.
• 20% korting op een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft.
• Album upgrade: je ontvangt een brochure na de bruiloft met alle informatie.

Minder dan 6 uur fotografie? Stuur me een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden. Als je onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk invult, stuur ik je met liefde mijn brochure toe. Check vooral ook even je spam folder, helaas komt mijn mail daar nog wel eens terecht.


Dit klinkt als iets voor ons!
Helemaal leuk! Vul het onderstaande contactformulier zo compleet mogelijk in om te checken of ik op jullie dag nog beschikbaar ben. Ik ben heel erg benieuwd naar wie jullie zijn, hoe jullie elkaar hebben leren kennen, wat de trouwlocatie is en alle andere toffe plannen! Vergeet niet om jullie trouwdatum te vermelden.

Let's meet!
Ben ik nog beschikbaar? Laten we dan een keertje kennismaken! Ik kom graag naar jullie thuis en neem meteen wat albums mee. Indien jullie wat verder weg wonen is het ook mogelijk om een gesprek in te plannen via facetime. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen en ontdekken of er een klik is.

Wanneer kunnen we het beste boeken?
De meeste bruidsparen leggen hun fotograaf al ruim een jaar van te voren vast. Als je zeker wil zijn dat ik nog beschikbaar ben kun je dus het beste zo snel mogelijk contact opnemen. Last minute op zoek naar een fotograaf? Neem dan toch even contact op, want wie weet heb ik nog plek!

Wanneer krijgen we de foto's? 
Je ontvangt de foto's binnen 8 weken na jullie bruiloft. Afhankelijk van de drukte kan dit soms al eerder zijn. Je ontvangt na enkele dagen alvast een preview om te delen met vrienden en familie. Zodra de reportage is afgeleverd ontvang je de albumbrochure, na het doorsturen van jullie keuze start ik met ontwerpen.

Check ook even je spam folder, helaas komt mijn mail daar nog wel eens terecht.

Using Format