1 / 4
Yes! Jullie gaan trouwen!
Time to get excited!
2 / 4
Yes! Jullie gaan trouwen!
Time to get excited!
3 / 4
Yes! Jullie gaan trouwen!
Time to get excited!
4 / 4
Yes! Jullie gaan trouwen!
Time to get excited!

Gefeliciteerd! Nu kan de voorpret definitief beginnen. Verschillende locaties bezoeken om jullie droomlocatie te vinden, tientallen jurken passen, uitnodigingen ontwerpen, een taart uitzoeken, een bandje benaderen... en natuurlijk de juiste fotograaf vinden die jullie dag gaat vastleggen. Want hoe fijn is het om na jullie trouwdag steeds opnieuw te kunnen genieten door middel van de mooiste beelden? 


Het moment waarop jullie elkaar voor het eerst weer zien, oma die een traantje wegpinkt, vader die een hilarische speech geeft, kinderen die dansen op de hits van decennia terug,  die ene blik waarbij je meteen weet wat de ander denkt, een subtiele aanraking... kleine momenten waar je in eerste instantie wellicht niet eens bij stil zou staan, maar die tien jaar later nog steeds weten te ontroeren, of een glimlach tevoorschijn kunnen toveren. En ik ben er om al deze momenten voor jullie te vangen! 

"De enige fotografe die me comfortabel kan laten voelen voor een lens op een manier dat ze de werkelijke essentie van mijn persoonlijkheid vast legt in een foto. Daarnaast ook nog eens een pracht mens." 

 Intiem, ongedwongen en tijdloos.

Ik focus me niet alleen op jullie als bruidspaar maar zeker ook op de mensen om jullie heen.
 Er wordt gelachen, gehuild, geproost, gedanst - ik leg jullie dag op een verhalende manier vast. 

Investering 

Vanaf 1400 euro

Inclusief:
♡ Vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie.
♡ Een kennismakingsgesprek bij jullie thuis (binnen 30 min. vanaf Kerkrade) of via facetime om alle wensen en opties te bespreken.
♡ Een preview binnen 1 week.
♡ Alle gelukte beelden, zorgvuldig bewerkt, in een online gallery om te delen met jullie dierbaren.
♡ Een luxe 20x20cm album met 10 spreads (20 pagina’s). Upgraden achteraf is mogelijk.
♡ Reiskosten binnen Zuid-Limburg.
♡ Inclusief BTW.

Optioneel:
• Extra uren fotografie zijn bij te boeken.
• Snelservice: binnen 14 dagen de hele reportage ontvangen.
• 20% korting op een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft (handig voor jullie uitnodigingen bijvoorbeeld!).
• Album upgrade: je ontvangt een brochure na de bruiloft met alle informatie.

Vul onderstaand contactformulier in om te checken of ik op jullie datum nog beschikbaar ben.

Informatie aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Helemaal leuk! Vul het onderstaande contactformulier in om te checken of ik op jullie dag nog beschikbaar ben. Ik ben heel erg benieuwd wie jullie zijn, hoe jullie elkaar hebben leren kennen, wat de trouwlocatie is en ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar alle andere toffe plannen! Indien ik nog beschikbaar ben stuur ik je graag mijn brochure toe waarin je aanvullende informatie kunt vinden - vergeet dus niet om jullie trouwdatum te vermelden.

Kennismaken

Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Laten we dan een keertje kennismaken! Ik kom graag naar jullie thuis en neem meteen wat albums mee. Indien jullie wat verder weg wonen is het ook mogelijk om een gesprek in te plannen via facetime. Zo kunnen we elkaar alvast iets beter leren kennen, want een wederzijdse klik vind ik erg belangrijk. 

Vastleggen

Is er van beide kanten een klik en hebben jullie een besluit genomen? Dan ontvang je een offerte met daarin alle afspraken. Een aanbetaling is verplicht: zodra je deze hebt voldaan staat jullie datum definitief gereserveerd in mijn agenda. Ik kijk er naar uit om samen mooie dingen te gaan maken! 

Handig om te weten:

Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften aan. Stuur me een mailtje om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. De meeste bruidsparen boeken namelijk zeker een jaar van te voren!  In de maanden mei tot en met september dien je minimaal 6 uur af te nemen op vrijdagen en zaterdagen. Minder dan 6 uur fotografie is alleen mogelijk op maandag t/m donderdag of in het laagseizoen.

Check ook even je spamfolder, helaas komt mijn mail daar soms terecht. 
Ik doe mijn best om binnen 24 uur te reageren.

1 / 1
Na de bruiloft
...ontvang je een prachtig album, zodat je altijd kunt nagenieten. Een velvet of linnen cover inclusief prachtige bewaardoos en keuze uit verschillende kleuren.

Hoeveel foto's krijgen we?

Dat is volledig afhankelijk van het aantal uur dat ik aanwezig ben en van jullie dagprogramma, maar meestal tussen de 300 en 500 beelden.

Wanneer krijgen we de foto's?

Je ontvangt de foto's binnen 8 weken na jullie bruiloft. Afhankelijk van de drukte kan dit soms al eerder zijn. Je ontvangt na enkele dagen alvast een preview om te delen. Indien je sneller je reportage wilt ontvangen kun je kiezen voor de snelservice.

Hoe lang moeten we inplannen voor de shoot?

Meestal een uurtje - een half uurtje overdag en een half uurtje rond zonsondergang is eigenlijk perfect!

Wat als je ziek bent?

Het is gelukkig nog nooit voorgekomen, maar mocht het helaas toch gebeuren dan zal ik mijn best doen om een vervanger te regelen. 

Using Format